Terms of Use

Kasutustingimused

 

Teenust pakub: ESTAMP PRINTING SOLUTIONS OÜ 

 

Registrikood: 14320441.

Aadress: Puškini 15, Narva, Eesti, 20309
Tel: +372 5198 7567
E-mail: info@estamp.ee

 

Käesolevates kasutustingimustes sätestatakse tingimused, mida peate külastaja või registreeritud kasutajana meie veebilehe www.valman.ee kasutamiseks täitma. 

 

1. Teenused.

 

ESTAMP PRINTING SOLUTIONS OÜ osutab järgmisi teenuseid:

 

Digitrükk (dokumentide, brošüüride, postkaartide, etikettide ja kleebiste trükkimine, diplomite trükkimine ja köitmine, kalendrite trükkimine ja kokkupanek)

Suureformaadiline trükk (joonised, diagrammid, plakatid, maalid, evakuatsiooniplaanid, suured fotod)

Trükk toodetele (kruusidele, T-särkidele ja muudele toodetele)

Fotode printimine (erineva suurusega fotode printimine, fotode taastamine)

Kujundustööd

Disainplakatid (trükk kapale ja lõuendile, sildid ja tahvlid)

Trükised (visiitkaartide trükkimine)

Muud tööd (köitmine jne)

 

Veebileht www.valman.ee pakub oma kasutajatele personaalse kasutajakonto loomist, kuhu kasutaja saab salvestada oma isiklikke fotosid, neid vaadata ja sorteerida, esitada tellimusi ning luua erinevaid individuaalseid fototooteid.

 

Kuidas teha tellimus www.valman.ee veebilehel?

 

Looge kasutajakonto;

Laadige pildid veebilehele;

Valmistage tellimus ette meie veebitoimetaja abil;

Kinnitage tellimus;

Tasuge;

Saage oma tellimus kätte;

 

2. Registreerimine.

 

Registreerides ja luues ESTAMP PRINTING SOLUTIONS OÜ kasutajakonto kinnitate kasutustingimuste siduvust ning nõustute neid täitma. Need kasutustingimused moodustavad meievahelise lepingu, mida on võimalik muuta üksnes meie nõusolekul. ESTAMP PRINTING SOLUTIONS OÜ jätab endale õiguse oma äranägemisel muuta käesolevaid kasutustingimusi. ESTAMP PRINTING SOLUTIONS OÜ ei ole kohustatud kasutajaid muudatustest teavitama.

 

Muudatused jõustuvad hetkel, kui nad avaldatakse ESTAMP PRINTING SOLUTIONS OÜ kodulehel - www.valman.ee. Pärast www.valman.ee kodulehel registreerimist saab kasutaja oma kontol tasuta koha oma digifotode hoidmiseks.

 

3. Kasutaja meiliaadress ja parool.

 

Registreerimisel peate märkima kehtiva e-posti aadressi ja parooli. Pärast registreerimisvormi täitmist ja kasutajakonto loomise peate seda aktiveerima.Aktiveerimiseks saadetakse teie poolt määratud e-mailile kiri aktiveerimislingiga. Kasutaja vastutab registreerimisel sisestatud parooli turvalisuse ja konfidentsiaalsuse eest.

 

4. Kasutajaks olemine.

 

Kasutajaks olemiseks peate järgima kasutustingimusi. Juhul, kui kasutaja mingil põhjusel kasutustingimusi ei järgi, on ESTAMP PRINTING SOLUTIONS OÜ-l õigus katkestada kasutaja juurdepääs teenustele ja kustutada kasutaja konto.

 

5. Kasutaja postitatud sisu.

 

Teenuste raames saate oma kontole salvestada oma digifotosid ja teha tellimusi veebilehel www.valman.ee. Teenuste kasutamine on keelatud ebaseadusliku teabe säilitamiseks ja töötlemiseks. ESTAMP PRINTING SOLUTIONS OÜ jätab endale õiguse ebaseadusliku teabe eemaldamiseks oma kodulehelt.

 

6. Digifotode hoidmine.

 

Hoidke originaalfaile alati oma personaalarvutis. Ärge kasutage oma originaalfailide ainsa hoiukohana ESTAMP PRINTING SOLUTIONS OÜ veebilehte. Kasutustingimustega aktsepteerides nõustute sellega, et ESTAMP PRINTING SOLUTIONS OÜ ei vastuta teie kasutajakontol kaotsiläinud piltide või teiste kahju ja kadude eest.

 

7. Andmete töötlemine ja konfidentsiaalsus

 

Veebipoe www.valman.ee isikuandmete vastutav töötleja on ESTAMP PRINTING SOLUTIONS OÜ, registrikood 12409616, aadress Puškini 15, Narva, Eesti, 20309, tel 51987567, e-post info@estamp.ee

 

Milliseid andmeid töödeldakse:

 

  • nimi ja perekonnanimi;

  • kontaktandmed, sh telefoninumber ja e-posti aadress;

  • maksja ja kohaletoimetamise aadress;

  • pangakonto number;

  • kaupade ja teenuste maksumus, andmed maksete kohta (ostuajalugu);

  • klienditoe andmed;

  • muu kliendiuuringute ja/või kliendipakkumistega seotud teave.

 

Millistel eesmärkidel andmeid töödeldakse:

 

Isikuandmete töötlemine toimub kliendiga sõlmitud lepingu täitmiseks. Isikuandmete töötlemine toimub seadusest tulenevate kohustuste täitmise eesmärgil (näiteks raamatupidamine ja tarbijavaidluste lahendamine). Isikuandmeid kasutatakse kliendi tellimuste täitmisel ja kauba talle tarnimisel. Ostuajaloo andmeid (ostukuupäev, tooted, kogus, kliendiandmed) kasutatakse kliendi ostetud kaupade ja kasutatud teenuste ülevaadete koostamiseks ning tema eelistuste analüüsimiseks. Pangakonto numbrit kasutatakse kliendile makse tagastamiseks. Isikuandmeid, nagu e-posti aadress, telefoninumber, kliendi ees- ja perekonnanimi, töödeldakse kaupade ja teenustega seotud küsimuste lahendamiseks (klienditugi). Veebipoe kasutaja IP-aadress või muud veebipõhised identifikaatorid töödeldakse veebilehe kasutusstatistika kogumise eesmärgil.

 

Andmete edastamine volitatud töötlejale:

 

ESTAMP PRINTING SOLUTIONS OÜ ei jaga kliendi isikuandmeid ning avaldab neid kolmandale osapoolele ainult kliendi nõusolekul, välja arvatud juhul, kui kohustus andmete avaldamiseks tuleneb õigusaktidest. Veebipoe kasutaja nõustub, et ESTAMP PRINTING SOLUTIONS OÜ-l on õigus töödelda tema andmeid teenuste personaliseerimiseks, sh. andma need üle isikule, kes on seotud ESTAMP PRINTING SOLUTIONS OÜ poolt kliendile teenuste osutamisega.

 

Volitatud töötlejate nimekiri:

 

Facebook – https://www.facebook.com/about/privacy/update#

Müüja on on isikuandmete vastutav töötleja ja edastab maksete teostamiseks (e-poes) vajalikud isikuandmed volitatud töötleja Maksekeskus AS-ile

Google – https://policies.google.com/pr ...

Itella – Isikuandmed (nimi, telefoninumber ja meiliaadress) edastatakse Kasutaja valitud transporditeenuse pakkujale. Kauba kulleriga kohaletoimetamise korral märgitakse lisaks eelmainitutele kontaktandmetele ka ostja aadress.

DPD – Isikuandmed (nimi, telefoninumber ja meiliaadress) edastatakse Kasutaja valitud transporditeenuse pakkujale. Kauba kulleriga kohaletoimetamise korral märgitakse lisaks eelmainitutele kontaktandmetele ka ostja aadress.

Omniva – Isikuandmed (nimi, telefoninumber ja meiliaadress) edastatakse Kasutaja valitud transporditeenuse pakkujale. Kauba kulleriga kohaletoimetamise korral märgitakse lisaks eelmainitutele kontaktandmetele ka ostja aadress.

LHV - Isikuandmed edastatakse kliendi poolt valitud makselahenduste pakkujale seoses tehinguinfo säilitamisega.

Swedbank - Isikuandmed edastatakse kliendi poolt valitud makselahenduse pakkujale seoses tehinguinfo säilitamisega.

SEB - Isikuandmed edastatakse kliendi poolt valitud makselahenduste pakkujale seoses tehinguinfo säilitamisega.

Luminor – Isikuandmed edastatakse kliendi poolt valitud makselahenduste pakkujale seoses tehinguinfo säilitamisega.

 

Turvalisus ja juurdepääs andmetele.

 

Veebipood rakendab asjakohaseid füüsilisi, organisatsioonilisi ja infotehnoloogilisi turvameetmeid, et kaitsta isikuandmeid juhusliku hävimise, kaotsimineku, muutmise, volitamata juurdepääsu või avalikustamise eest.

 

Isikuandmete edastamine ja nende töötlemine veebipoe volitatud töötlejale toimub veebipoe ja volitatud töötleja vaheliste lepingute alusel. Volitatud töötlejad on kohustatud isikuandmete töötlemisel rakendama turvameetmeid.

 

Isikuandmetega tutvumine ja nende muutmine.

 

Veebipoes salvestatud isikuandmeid saab vaadata ja muuta isikliku konto all.

 

Andmete säilitamine.

 

Kliendi konto sulgemisel isikuandmed kustutatakse, välja arvatud juhtudel, kui need on vajalikud raamatupidamise arvete või aruannete koostamiseks või tarbijavaidluste lahendamiseks.

 

Kui ost veebipoes sooritati külalisena (ilma kontota), säilitatakse ostude ajalugu kolm aastat.

 

Makse- ja tarbijavaidluste korral säilitatakse isikuandmeid kuni nõude täitmiseni või kuni aegumistähtaja (kolm aastat) lõppemiseni.

 

Raamatupidamiseks vajalikke isikuandmeid säilitatakse seitse aastat. 

 

Kustutamine

 

Veebipoes koos kontoga salvestatud isikuandmeid saab kustutada isikliku konto all.

 

Otseturundus ja uudiskirjad 

 

E-posti aadressi ja telefoninumbrit kasutatakse otseturunduseks juhul kui klient on andnud vastava nõusoleku. Kui klient ei soovi turundusliku sisuga informatsiooni saada tuleb vajutada sõnumis olevat linki või võtta ühendust klienditoega.

 

Kui isikuandmeid töödeldakse otseturunduse eesmärgil (personaliseerimine), on kliendil iga hetk õigus keelata oma isikuandmete töötlemist teavitades meid sellest e-maili teel.

 

Vaidluste lahendamine

 

Isikuandmete töötlemisega seotud vaidlused lahendatakse klienditoe kaudu info@estamp.ee. Järelevalvet andmekogude pidamise seaduslikkuse üle teostab Andmekaitse Inspektsioon (info@aki.ee).

 

8. Kinkekaardid

 

Kinkekaarte pakutakse väärtustes 15 EUR, 25 EUR, 50 EUR ja 100 EUR. Kinkekaarte saab osta ja kasutada ESTAMP PRINTING SOLUTIONS OÜ kodulehel - www.valman.ee või ettevõtte esindustes. Kinkekaarti või selle kasutamata jääki ei vahetata raha vastu või teistsuguse väärtusega kinkekaartide vastu, välja arvatud juhul, kui seda nõuab seadus. Kinkekaardi kasutamata jäänud summa hoitakse kasutaja kontol www.valman.ee krediidina, mida ei vahetata raha vastu. Kui tellimuse kogusumma on suurem kui kinkekaardi summa, tuleb vahe tasuda muul viisil. Kinkekaarti ei saa uuendada, kui see on kadunud, varastatud või kahjustatud. Kinkekaardi turvalisuse ja hoidmise eest vastutab omanik.

 

9. Tellimuse täitmine ja maksetingimused.

 

Kuidas teha tellimus www.valman.ee veebilehel?

 

Laadige pildid veebilehele;

Valmistage tellimus ette meie veebitoimetaja abil;

Kinnitage tellimus;

Tasuge;

Saage oma tellimus kätte.

 

Veebilehel www.valman.ee saab Kasutaja tellida kõiki ESTAMP PRINTING SOLUTIONS OÜ poolt pakutavaid teenuseid. Pärast fotode üleslaadimist, töötlemist ning veebilehel www.valman.ee soovitud teenuste ja kaupade valimist kuvatakse ostu kogusumma. Veebilehel www.valman.ee saab Kasutaja ostu eest tasuda mitmel viisil:

 

Pangalingid: Swedbank, SEB, Luminor, LHV, Coop Pank, Pocopay. Selleks tuleb ostuprotsessi käigus vajutada soovitud panga logole, misjärel viib otselink tasumiseks panga lehele. Makseid vahendab Maksekeskus AS

 

Arvega. Kui Kasutaja ei soovi pangalinki kasutada, soovib arvet tasuda hiljem või on mõne teise panga klient, saab makselehel alla laadida PDF formaadis arve.

 

Sularahas või pangakaardiga ESTAMP PRINTING SOLUTIONS OÜ kontorites.

 

Makse sooritamise üksikasjad leiate ekraanil kuvatud või e-mailile saabunud arvelt pärast tellimuse kinnitamist.

 

Kõik hinnad sisaldavad käibemaksu. Maksevaluutaks on euro (€). Tellimust vormistades on Kasutaja teadlik, et tellimusega kaasneb maksekohustus.

 

10. Kohaletoimetamine

 

Pärast ostu eest tasumist saab kauba kätte vastavalt eelnevalt valitud tarneviisile. Vaikimisi tarnitakse kaubad 1-5 päeva jooksul pärast tellimuse esitamist.

 

Kasutaja saab kaubale ise järgi tulla ESTAMP PRINTING SOLUTIONS OÜ esindustesse:

 

Valman Print Studio
Narva, Aleksandr Puškini 15

+372 5129170

tellimused@valman.ee


E-R 10:00-18:00
L 10:00-15:00

 

Kauba saab saajale toimetada ka postiteenusega:

 

Omniva pakiautomaat. Omniva pakiautomaatide asukohad: www.omniva.ee. Pärast paki terminali jõudmist saabub Kasutajale SMS ja/või e-kirja. Teade sisaldab infot pakiautomaadi asukoha, uksekoodi, tagastuskoodi ja aegumiskuupäeva kohta. Paki kättesaamiseks tuleb sisestada ekraanile uksekood ja pakk kapist välja võtta. Tellimuse eest saab tasuda ainult pangakaardiga.

 

Itella SmartPost pakiautomaat. Itella SmartPosti pakiautomaatide asukohad: smartpost.ee. Pärast paki terminali jõudmist saabub Kasutajale SMS ja/või e-kirja. Teade sisaldab infot pakiautomaadi asukoha, uksekoodi, tagastuskoodi ja aegumiskuupäeva kohta. Paki kättesaamiseks tuleb sisestada ekraanile uksekood ja pakk kapist välja võtta. Tellimuse eest saab tasuda ainult pangakaardiga.

 

CargoBus. Kuller võtab Teiega telefoni teel ühendust ja toimetab tellimuse registreerimisel märgitud aadressile. Samuti on võimalik tellimus toimetada lähimasse CargoBusi kättesaamispunkti, kust sellele saab endale sobival ajal järele minna. Kauba saatmise kulu tasub Kasutaja ning vastav hinnainfo kuvatakse saatmisviisi juures.

 

Kui Kasutaja ei ole tellimust kätte saanud 21 tööpäeva jooksul tellimuse saatmise hetkest, palume pöörduda ESTAMP PRINTING SOLUTIONS OÜ e-maili teel märkides kirjas tellimuse number. 

 

Väljaspool Eestit toimub kohaletoimetamine posti teel tähitud pakina. Kasutaja valikul ja lisatasu eest saab tellimuse kohale toimetada kullerfirma TNT, DHL või EMS kaudu.

 

11. Kauba tagastamine ja vaidlused.

 

Veebipoest ostetud defektiga tooted saab tagastada 14 päeva jooksul.

 

Tagastatav kaup peab olema defektne, täiskomplektina, originaalpakendis ja kasutusjälgedeta. Puuduse ilmnemisel kannab tagastamise transpordikulud ESTAMP PRINTING SOLUTIONS OÜ. Kauba tagastamisel kantakse raha kauba eest, samuti kauba kohaletoimetamise kulu 14 päeva jooksul samale pangakontole, kust makse laekus.

 

Kliendi soovil kujundatud/muudetud tooteid tagastada ei saa.

 

Müüja võib kauba tagastamisest keelduda. Sel juhul tasutud kauba maksumust ei tagastata.

 

Kõik vaidlused, mis tekivad käesoleva lepingu täitmisest, lahendatakse Poolte vahelise läbirääkimise teel. Kokkuleppe mittesaavutamisel lahendatakse vaidlus seaduses ettenähtud korras.

 

Pretensioone aktsepteeritakse 14 päeva jooksul alates kauba kättesaamise kuupäevast. Pärast seda esitatud pretensioone ei arvestata.

 

12. Lisapäringud

 

Need on päringud ja muudatused, mis on esitatud pärast tellimuse kinnitamist. Esitatud muudatuste täitmiseks tuleb tasuda päringu töötlemiskulud summas 6 EUR.

 

Lisapäringud on järgmised:

 

tarneviisi muutmine,

tarneaadressi muutmine,

tellimuse kiireloomulisuse muutmine,

tagasimakse,

tasutud tellimuse tühistamine ja makse sidumine järgmise tellimusega,

muud toimingud, mida tuleb teha lisaks tavapärasele tellimisele.

 

13. Kasutustingimuste muudatused

 

ESTAMP PRINTING SOLUTIONS OÜ jätab endale õiguse oma äranägemisel muuta käesolevaid kasutustingimusi. ESTAMP PRINTING SOLUTIONS OÜ ei ole kohustatud kasutajaid muudatustest teavitama. Muudatused jõustuvad hetkel, kui nad avaldatakse ESTAMP PRINTING SOLUTIONS OÜ kodulehel - www.valman.ee